Радио Милева
Простува, но не заборава

„Веднаш да разрешам…“: Анастасија Ражнатовиќ ја открива вистината за кавгата со Луна Ѓогани

„Веднаш да разрешам…“: Анастасија Ражнатовиќ ја открива вистината за кавгата со Луна Ѓогани
фото:принтскрин/анастасија ражнатовиќ/луна ѓогани

Анастасија Ражнатовиќ откри што мисли за Луна Ѓогани, со која порано се дружеше.

Анастасија ја откри позадината на кавгата со Луна.

 

View this post on Instagram

 

Close up

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

– Немам лоши чувства кон Луна. Всушност, мислам дека таа е добар човек. Се разидовме и веднаш го решивме, тоа не беше поради никого. Ниту флертуваше со мојот дечко, ниту пак некогаш погледна некој што ми се допаѓа. Ми се чини дека не може да се „измие“ од тоа, и тоа не е правилно – рече Анастасија.

 

View this post on Instagram

 

Close up

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Останати вести од Радио Милева