Радио Милева

Вака реагираше Цеца на тоа што Карлеуша денес не се појави на суд (фото)

Вака реагираше Цеца на тоа што Карлеуша денес не се појави на суд (фото)
фото:принтскрин/блиц.рс

Денес во Првиот основен суд во Белград беше закажано рочиште за помирување на Цеца Ражнатовиќ и Јелена Карлеуша, но со оглед на тоа дека се појави само Цеца, истото беше одложено.

По неколку минути Цеца го напишти судот, а надвор за чекаа новинари и фоторепортери кои ја прашаа за тоа што мисли што нејзината соперничка не се појави, а таа само се насмевна и ги крена рамениците.

фото:принтскрин/блиц.рс

Потсетуваме, станува збор за тужба која Цеца ја поднесе против Јелена по нејзината изјава дека Цеца му се заканувала на Зоран Давидовиќ, непосредно пред убиството