Радио Милева
конечно се видоа...

Вака помина средбата на ќерката на Дарко Лазиќ од првиот брак со Ана Севиќ со неговата сегашна сопруга Марина (ФОТО)

Вака помина средбата на ќерката на Дарко Лазиќ од првиот брак со Ана Севиќ со неговата сегашна сопруга Марина (ФОТО)

Дарко Лазиќ сподели интимен момент кога се виде со својата ќерка од првиот брак Лорена, која ја доби со својата поранешна сопруга, Ана Севиќ. Поточно, тој  ја фотографираше, а сегашната негова жена Марина Гагиќ веднаш објави сè на својот Инстаграм.

Пејачот повеќе пати изјави дека во текот на летото не можел да го види своето дете заради бројните обврски, како и заради плановите на поранешната сопруга кои биле различни од неговите.
Но, ете и тој момент се случи, па  малиот Алексеј, кого го доби со својата вонбрачна сопруга Марин Гагиќ и малечката Лорена за прв пат се видоа еденсо друг. Сепак се крв, братче и сестричка иако од различна мајка.

Она што е интересно е дека Лазиќ овековечи и го сподели на Инстаграм моментот кога девојчето седна во прегратките на младата мајка  на нејзиното братче, Марина.

Останати вести од Радио Милева