Радио Милева

„Вака не било од бомбардирањето“: Славица Чуктераш се обрати за време на полициски час (фото)

„Вака не било од бомбардирањето“: Славица Чуктераш се обрати за време на полициски час (фото)
фото:салвица чуктераш/инстаграм

Пејачката Славица Чуктераш е во изолација во нејзиниот стан заедно со братучетка.

Двете добро се забавуваат во карантин, а таа ја искористи оваа можност да одговори на некои од од нејзините фанови, по што покажа снимка од улицата преку нејзиниот балкон.

фото:салвица чуктераш/инстаграм

Улиците се напуштени на почетокот на полицискиот час во Србија, при што полицискиот автомобил кружи околу нејзината зграда на секои пет минути.

Во еден момент, таа исто така снимила автомобил како се движи по нејзината улица:

„Секогаш имало мајмуни“, рече пејачката, а потоа додаде дека се уште не доживеала да гледа вакви празни улици, дури ни за време на бомбардирањето.

„Ова е полошо од воена состојба. Ми се чини дека короната ме исфрли“, коментираше Славица за нејзиниот изглед.

Останати вести од Радио Милева