Радио Милева

Вака изгледаше мајката на Слоба Радановиќ во младостa

Вака изгледаше мајката на Слоба Радановиќ во младостa

Слоба Радановиќ за кратко време стана еден од најпознатите личности, а со неговото учество во „Задруга“ не стана популарен само тој туку и членовите на неговото семејство.

Пред се, голема прашина се крена кога ја обвинија мајката на Слоба дека таа е виновна за распаѓање на неговиот брак со Киа Коцкар.

За потсетување, таа му дозоволи на Слоба да започне врска во „Задруга“  со Луна Џогани додека тој се уште беше во брак.

Потоа во многубројни емисии таа се мешаше во неговата врска и бракот, а поради тоа доби многу критики.

Радановиќ на социјалните мрежи објави фотографија на која е неговата мајка и тој кога имал 5,6 години.

Останати вести од Радио Милева