Радио Милева

Вака изгледа вилата во Tител во која ќе живее Жељко Ражнатовиќ (фото)

Вака изгледа вилата во Tител во која ќе живее Жељко Ражнатовиќ (фото)
фото: ата имагес

Пред два дена се роди Жељко Ражнатовиќ, синот на Вељко и Богдана, а неговото раѓање на големо се славеше во вилата на Цеца, а еден ден подоцна се славеше и во Тител.

Иако се уште не излегол од болница, српските медиуми веќе шпекулираат каде ќе живее Жељко, дали во Тител или на Дедиње.

фото: ата имагес

Како што пишуваат медиумите, Богдана од породилиште ќе оди во куќата на Цеца која веќе има подготвено соба за внукот.

Сепак, Жељко и во Тител ќе биде добредојден. Таму Родиќ им подарија куќа на Вељко и Богдана, а тие работат на реновирање и подготвување на домот, па дури и градат базен каде што ќе може да ужива нивниот наследник.

фото: ата имагес

Во продолжение погледнете како изгледа вилата во која Жељко ќе поминува време со своите родители.

фото: ата имагес

фото: ата имагес

фото: ата имагес

Останати вести од Радио Милева