Радио Милева

Вака изгледа синот на Бобан Рајовиќ кој е фудбалер! (фото)

Вака изгледа синот на Бобан Рајовиќ кој е фудбалер! (фото)
фото: Инстаграм

Синот на Бобан Рајовиќ, младиот Андрија Рајовиќ даде гол на дебитанскиот натпревар и најави големи промени во „Ѕвезда“.

Андрија учествуваше во натпреварот против Лозница,  во новиот клуб во кој ја продолжува својата кариера, „Ѕвезда 09“ од Бјелина.

„Одлично се чувствувам тука, тоа што сум дел од овој тим и што имам прилика да придонесам резултати. Верувам дека со работа и дисциплицна ќе има многу добри резултати. Се трудам максимално, а верувам дека моето време допрва доаѓа“, вели синот на Бобан.

Вака изгледа синот на Бобан Рајовиќ.

фото: приватна архива

Потсетуваме, Андрија голема внимание привлече во април кога во јавноста се појави снимка од младиот Андрија и Радомир Антиќ кој во кафана му ја објаснуваше суштината на фудбалот, а младиот фидбалер истакна дека никогаш нема да ги заборави неговите совети.

Останати вести од Радио Милева