Радио Милева
отпрвин на мама не и беше драго, но...

Вака изгледа луксузниот живот на постарата ќерка на Сузана Манчиќ, која е мажена за богат американски бизнисмен (ФОТО)

Вака изгледа луксузниот живот на постарата ќерка на Сузана Манчиќ, која е мажена за богат американски бизнисмен (ФОТО)

Сузана Манчиќ не беше најсреќна кога во март минатата година дозна дека нејзината постара ќерка Теодора Куниќ се мажи за американски бизнисмен, со кого била во врска две години.

Иако тоа и го забележа,  Сузана сепак ја користи секоја можност да посети ќерка и која живее со нејзиниот сопруг во Виена, а во меѓувреме, тие се слушаат преку Скајп, како што водителката неодамна изјави при гостувањето во едно шоу.

За Теодора дефинитивно не треба да се грижи, бидејќи нејзиниот сопруг и обезбеди удобен живот надвор од нејзината земја.

Судејќи според фотографиите што ги објавува на Instagram, Теодора често патува низ целиот свет и со својот сопруг ужива во елитни ресторани, а секогаш на себе има скапи парчиња облека.