Радио Милева

Вака изгледа куќата на Милица Тодоровиќ во која го помина детството (фото)

Вака изгледа куќата на Милица Тодоровиќ во која го помина детството (фото)
фото: притнсркин/папарацолов

Пејачката Милица Тодоровиќ додека траеше вонредната состојба во Србија времето го поминуваше во родниот крај Крушевац.

Екипата, на „Папарацо лов“ сега го посети родниот крај на пејачката и ја снимаше куќата каде Тодоровиќ го помина своето детство.

фото: притнсркин/папарацолов

На фотографиите може да се забележи дека се работат градежни активности на куќата, а едниот дел од куќата има фасада од беж боја, а се работи и на другиот дел од куќата.

Вака изгледа домот на Тодоровиќ.

фото: притнсркин/папарацолов

фото: притнсркин/папарацолов

 

Останати вести од Радио Милева