Радио Милева
мамина наследничка

Вака изгледа ќерката на Цакана која никогаш не се појавува во јавност (фото)

Вака изгледа ќерката на Цакана која никогаш не се појавува во јавност (фото)
фото: ана паунковиќ

Драгица Радосављевиќ Цакана е 25 години во брак со адвокатот Небојша Његиќ.

Пред Небојша, Цакана беше во брак со Борис со кого ја има ќерката Марија, а од милост ја викаат Маја.

Таа  исто така завршила музичко училиште, отсек соло пеење и виолина, но не се занимава со пеење. Таа е мажена и има три деца, синот Урош и ќерките Дуња и Мирко. Живее во странство со своето семејство.

Небојша од првиот брак има три ќерки, Марија, Ана и Нина, кои, како што вели Цакана, многу добро се согласуваат со нејзината ќерка.

Останати вести од Радио Милева