Радио Милева

Вака денес изгледа Жаде, 17 години по емитувањето на серијата „Клон“ (фото)

Вака денес изгледа Жаде, 17 години по емитувањето на серијата „Клон“ (фото)

Џована Антонели се прослави со улогата во серијата „Клон“, а публиката ширум светот ја запамети како Жаде, а така ја нарекуваат многумина дури и денес.

Иако кариерата ја започнува во 1991 година, публиката ја прифати со улогата на Жаде од 2001 година.

A post shared by Giovanna Antonelli (@gioanto) on

После тоа се посвети на мини серии и филмови и докажа дека нејзиниот успех не е случаен, а одлични улоги се редеа една по друга, особено улогата во „Ем Фамилиа“, каде игра лик на лезбејка.

A post shared by Giovanna Antonelli (@gioanto) on

Оваа бразилска актерка сега има 42 години, а можеме слободно да речеме дека изгледа подеднакво добро.

A post shared by Giovanna Antonelli (@gioanto) on