Радио Милева

Успешна адвокатка: Oва е сопругата на Срѓан Предојевиќ (фото)

Успешна адвокатка: Oва е сопругата на Срѓан Предојевиќ (фото)
фото: јутуб

Срѓан Предојевиќ е еден од најпопуларните домашни ТВ лица.

Водителот не сака многу јавност да зборува за својот приватен живот, па тоа и причината поради која ретко го гледаме на јавни настани со својата сопруга Мирјана, успешна адвокатка со која е во брак повеќегодини.

фото: јутуб

Мирјана е една година помлада од Срѓан. Иако се заедно многу години, тие склопија брак во Париз во 2014 година.

Мирјана и Срѓан имаат две деца, синот Стефан и ќерката Софија.

Во 2012 година, парот помина низ еден тежок период. Тие го очекуваа третото дете, но жал Мирјана го изгуби во поодименета бремност.

Останати вести од Радио Милева