Радио Милева
малку плаче, малку свири

Уште не ни прозборела, а Преслава веќе реши ќеркичката да ја прави пејачка! (ФОТО)

Уште не ни прозборела, а Преслава веќе реши ќеркичката да ја прави пејачка! (ФОТО)

Бугарската фолк ѕвезда решила ќеркаичката да ја наследи мама, да тргне по нејзините стапки и да стане пејачка. Иако има само 9 месеци, Преслава на малечката и купила играчка пијано, па така, таа малку плаче-малку свири!

Пејачката по која воздивнуваат многу мажи, самата се пофали на социјалните мрежи дека најомилена играчка на нејзината ќеркичка Паола и е токму детското пијано.

„Пијанистката најпосле зе измори и заспа врз пијаното“ – напишала Преслава под фотографијата на која се гледа само рачето на бебето кое заспало покрај играчката.

Останати вести од Радио Милева