Радио Милева

Уште една трудница во „Задруга2“: Зерина и Чолак ќе добијат бебе?

Уште една трудница во „Задруга2“: Зерина и Чолак ќе добијат бебе?

Зерина Хечо се пожали на своето момче Бане Чолак како и доцни месечниот циклус, па побара преглед на гинеколог.

Бане побарал помош од продукцијата, па наместо преглед, Зерина доби тест за бременост.

Таа од срце се насмеа кога виде што доби. Им раскажа на сите учесници што се случува, па цимерите заклучиле дека ќе биде мајка.

Бане беше пресреќен и изјави:

„Јас ќе бидам најсреќен кога ќе ми роди бебе“.

Дали ќе има уште едно бебе во „Задруга2“, останува да видиме.

фото: принтскрин