Радио Милева
е не, ќе чекаат...

Уште асално незапочната, а во „Задруга 3“ веќе падна првиот секс (ВИДЕО)

Уште асално незапочната, а во „Задруга 3“ веќе падна првиот секс (ВИДЕО)

Филип Релjиќ им призна на „задругарите“ дека го фаќа криза од опкружувањето, а Јелена Круниќ му пружи голема утеха и поддршка. Двајцата почнаа да поминуваат се’ повеќе и повеќе време заедно и да се затвораат во рајската градина каде што падна првиот бакнеж.


Него го следеше втор во дневната соба пред придружниците, но тие не останаа на тоа, туку отидоа еден чекор подалеку кога светлата се угаснаа и се се смири… освен тие двајца. Неможејќи да ги додржат своите страсти, тие се гушкаа, а потоа следуваше она што сите го очекувавме.
Бидејќи се прекриваа со прекривка, ништо не можеше да се види, но беше јасно дека тие не седеа мадро, не можејќи да ги контролираат емоциите. Како ќе реагира сестрата на Филип, Сара Релфилип jиќ на ова, бидејќи таа ја познава Круниќ, останува да видиме.

А сега видете како изгледаше нивната размена на нежности:

Останати вести од Радио Милева