Радио Милева
слатко задоволство

Учесничките во „Задруга 2“ се бореа во базен со чоколадо: Слатко лижење… прсти!

Учесничките во „Задруга 2“ се бореа во базен со чоколадо: Слатко лижење… прсти!

Припадничките на понежниот пол, учеснички во реалната програма „Задруга 2“ го напуштија шоуто за да имаат необично гостување кај Огњен Амиџиќ, во неговото „Ами Џи шоу“.

Таму имаа необична задача, на која идеен творец беше Станија: Борба бо бикини во гумен базен полн со чоколада!

„Нема лижење, се додека не влезете внатре, во базенот“ – шеговито најави водителот, најавувајќи ја првата двојка: Станија Добројевиќ – Маја Маринковиќ, борба во која Станија ја легнаа на плеќи… поразена!

Во втората борба Маријана Зоњиќ ја победи Александра Суботиќ…

А лижење? Имаше и тоа! Ама само слатко лижење прсти по борбата!

Останати вести од Радио Милева