Радио Милева

Убавата ќерка на Мира Шкориќ на концертот на мајка си во друштво на Карлеуша (фото)

Убавата ќерка на Мира Шкориќ на концертот на мајка си во друштво на Карлеуша (фото)
фото:инстаграм/мира шкориќ

Пејачката Мира Шкориќ славеше 30 години јубилеј од својата богата кариера со концерт во „Сава центар“.

Покрај многуте колеги, таа беше поддржана од нејзината ќерка Милица Јеремиќ, која многу сака да се појавува пред медиумите.

Милица, која Мира ја доби во бракот со хирургот Васо Јеремиќ, посетува медицинско училиште и е посветена на образованието.

фото:никола томиќ

– На Милица не и се допаѓаат медиумите и јавниот живот, но ме поддржува во сè. Кога беше малечка, можев да ја изневерувам за некоја слика или да одам на ТВ-шоу, но сега навистина не можам да влијаам врз нејзините одлуки, таа ги носи сама. Со помош на семејството, успеав да ја балансирам работата со мајчинството – рече во една прилика Мира Шкориќ.

фото:никола томиќ

Милица ја поддржуваше својата мајка од првите редови каде беше заедно со Јелена Карлеуша која не го пропушти концертот на својата пријателка и колешка.

Останати вести од Радио Милева