Радио Милева

Уапсено лица за кое се сомнева дека учевствувало во кражбата во домот на Саша Поповиќ!

Уапсено лица за кое се сомнева дека учевствувало во кражбата во домот на Саша Поповиќ!

Директорот на Гранд, Саша Поповиќ пред неколку месеци се најде на мета на крадци. Од неговиот дом беа изнесени 10 000 евра и вреден накит.

По тој повод, уапсен е Војислав Стојиќиќ, синот на починат полициски генерал, за кој се сомнева дека учевствувал во кражбата.

Домот на Поповиќ и неговата сопруга, Сузана Јовановиќ се наоѓа на Бежаниска коса, а важи за еден од најлуксузните домови во тој дел.

Погледнете како изгледа вилата на директорот на Гранд кој беше ограбен во март оваа година.