Радио Милева
вечен оптимист

Тозовац се огласи од болница, па порача: „Не ми е уште дојдено време да заминам од овој свет“! (ФОТО)

Тозовац се огласи од болница, па порача: „Не ми е уште дојдено време да заминам од овој свет“! (ФОТО)

Останати вести од Радио Милева