Радио Милева

Том Круз не ја видел својата ќерка шест години

Том Круз не ја видел својата ќерка шест години

Том Круз со години не ја видел својата ќерка Сури Круз која ја доби во бракот со актерката Кејти Холмс.

По разводот со Кејти која го доби старателството на ќерката, Том доби право да ја гледа 10 дена во месецот, но тој не го користи ова право.

Америкасните медиуми тврдат дека тој не ја гледа својата ќерка поради религиозни причини.

Нивна последна фотографија е од 2013 година.