Радио Милева
Има нешто во тоа што ме нејќеш?

Тој му е вкусот: Јована сите ја знаете, а знаете ли како сега изгледа првата жена на Жељко Јоксимовиќ? (ФОТО)

Тој му е вкусот: Јована сите ја знаете, а знаете ли како сега изгледа првата жена на Жељко Јоксимовиќ? (ФОТО)

Мина Јоксимовиќ е ќерка од првиот брак на еден од најпопуларните пејачи во регионот,  Жељко Јоксимовиќ.

Таа наследила извонреден талент за музика од нејзиниот татко, кој допрва треба да го потврди и докаже, иако за тоа има се’ уште време.

Мина често објавува фотографии со татко и,  а ретко кога објавува понекоја фотографија и со својата мајка Весна, првата сопруга на Јоксимовиќ.

Бидејќи нејзината мајка не сака да биде експонирана во медиумите, Мина ретко ги постира заедничките фотографии со мама Весна.

Така, на Инстаграм профилот на Мина, може да се најдат  само едвај една – две фотографии на нејзината мајка. Ова е една од ретките, која ако подобро ја загледате и проанализирате, можеби и ќе излезе точно она што го има во насловот на една од песните на Јоксимовиќ: „Има нешто у том што ме нечеш“? 

И веројатно има…  Зашто според цртите, како типови на жени, бившата – Весна и сегашната – Јована, можат да се сместат во ист тип! Впрочем, погледнете ги двете подобро и ќе забележите дека на пејачот – тој му е вкусот… за жени!

Останати вести од Радио Милева