Радио Милева

Тогаш не биле познати: Петар Стругар за време на студентските денови се забавувал со оваа водителка (фото)

Тогаш не биле познати: Петар Стругар за време на студентските денови се забавувал со оваа водителка (фото)
фото: Марина Лопичиќ/курир

Актерот Петар Стругар се најде во центарот на вниманието поради неговата врска со пејачката Милица Тодоровиќ.

Меѓутоа, не е толку познато со која водителка се забавувал за време на студентските денови.

Водителката Анѓела Лакичевиќ пред неколку години, одговарајќи на прашањата на гледачите во реалното шоу што го води, откри дека Петар и таа учеле заедно, но и се забавувале во тој период.

фото: Драгана Удовичиќ

– Петар и јас се знаеме затоа што учевме заедно и сме од ист класа – истакна тогаш водителката и додаде:

– Ако навистина сакате да знаете, јас и Петар бевме во врска две и пол години додека учевме.

Инаку, Милица Тодоровиќ и Петар Стругар беа во неколкумесечна врска, а пејачката истакна дека тоа е единствена нејзина врска која е промашај и траела кратко.

Останати вести од Радио Милева