Радио Милева

„Тоа е единствената личност која ми недостига“: Дара Бубамара со солзи во очите за загубата која и се случи во животот

„Тоа е единствената личност која ми недостига“: Дара Бубамара со солзи во очите за загубата која и се случи во животот
фото:инстаграм

Дара Бубамара вели дека се смирила, па моментално не ја интересираат ни изглегувања, а ни мажи. Таа проговори за еден момент од животот кога доживеала голема траума, а тоа е кога останала без мајка.

-Водам некој мирен живот во последно време, не излегувам, мислам никогаш не ни било така. Куќа, работа, дете, училиште. Мажите не ме интересираат. Искрено, кога ќе се роди некој како мене, таков темперамент и таква способност, тогаш ќе биде мој, вели Дара.

фото:инсатграм

Меѓутоа, само една личност и недостига, а пејачката вели дека тоа е единствен нерешлив проблем кој и се случил во животот.

-Кога ме прашуваат дали некогаш сум тажна, е тоа е единствено кога ќе се сетам на мојата мајка. Единствен шок и проблем е што ја изгубив нејзе. Единствено таа ми недостига, открива пејачката во српската емисија „Ексклузив“.

Останати вести од Радио Милева