Радио Милева

Тијана Дапчевиќ откри како успеала да заработи 1 000 евра за само неколку секунди

Тијана Дапчевиќ откри како успеала да заработи 1 000 евра за само неколку секунди
фото: принтскрин/инстаграм/тијанадапчевиќ

Пејачките денес се делат на оние кои зборуваат за своите бакшиши и на оние кои не сакаат да зборуваат за својата заработка.

Пејачката Тијана Дапчевиќ повеќе одговора на втората група, но не крие дека во една прилика добила неверојатен бакшиш.

„Во кафана никогаш не добивав бакшиш, но добив на еден настан кога на еден човек му запеав на уво“ вели пејачката и додава:

„Тогаш за неколку секудни ми даде 1 000 евра и тоа е најголемиот бакшиш кој сум го добила. Инаку, јас не знам да земам бакшиш, веројатно затоа што немам искуство со таквиот начин на пеење. Тоа е и нормално бидејќи не се занимавам со народна музика“ вели Дапчевиќ.

Останати вести од Радио Милева