Радио Милева

Тијана Дапчевиќ: „Милан и јас секој ден ја славиме љубовта и бракот“

Тијана Дапчевиќ: „Милан и јас секој ден ја славиме љубовта и бракот“
фото: Јелена Јованов

Македонската пејачка со белградска адреса на живеење, Тијана Дапчевиќ е во складен брак со некогашниот кошаркар Милан Дапчевиќ.

Милан и Тијана се венчаа во 2000 година, а по девет години брак го добија синот Вук.

Пејачката вели дека и ден денес смета дека е голема лудост тоа што започнала да живее со својот сопруг само пет дена од запознавањето.

фото: инстаграм

Тијана и Милан неодамна прославија 19 години брак, а во интервју за „Глориа“ таа вели дека секојдневно ја слават љубовта.

„Милан и јас секој ден ја славиме љубовта и бракот, така да во нашиот случак датумот не е важен. Односно, не го прославуваме нешто повеќе спектакуларно од секој ден. Конкретно, на денот на полнолетството на нашиот брак, јас бев во Скопје, а тој во Белград, иако физички не бевме заедно, ни на мене,ни на него не ни беше помалку драго што стигнавме до тој јубилеј“ вели Дапчевиќ.

фото: глориа

За потсетување, Тијана неодамна истакна дека би сакала повторно да се оствари во улогата мајка.

Останати вести од Радио Милева