Радио Милева

Тијана Ајфон вели дека жените кои се продаваат за пари се чесни, а открива и која е највисоката сума што и била понудена за една ноќ

Тијана Ајфон вели дека жените кои се продаваат за пари се чесни, а открива и која е највисоката сума што и била понудена за една ноќ
фото:принтскрин/пинк/амиџи шоу

Тијана Ајфон го чека судењето, на кое ќе биде утврдена нејзината вина или невиност во „Афера Кристал“.
– Неодамна отворив салон за убавина од кој заработувам, па на сите им е јасно дека сум претприемач, а не елитна проститутка – рече таа за „Ало.рс“.

– Познавам девојки и жени кои се занимаваат со најстариот занает, но никогаш нема да ги именувам. Јас не ги осудувам. Мислам дека девојките кои се продаваат за пари се почесни од спонзорушите кои, на пример, ги издржуваат мажите – додаде Тијана.

– Јас добивам непристојни понуди секој ден. Еднаш ми понудија 10.000 евра за една вечер, но одбив. Сите, од светици до проститутки, имаат своја цена, а мојата е висока – вели таа.

Останати вести од Радио Милева