Радио Милева
еротски зачинето-уметнички префинето

Теодора Џехверовиќ – сликана гола во када, па како на слика гола и нацртана (ФОТО)

Теодора Џехверовиќ – сликана гола во када, па како на слика гола и нацртана (ФОТО)

Пејачката Теодора Џехверовиќ, покрај раскошниот пејачки талент, може да се пофали и со тело, по кое мажите,  “одлепуваат”. Затоа Теодора никогаш не се срамела да го покаже и искористи својот сексапил, како во спотовите, така и на сцената, при настапите.

Овој пат Џехверовиќ ја почестии публиката со две нешта од репертоарот на својот сексапил и голото тело. Најпрвин објави видео клипче на кое како од мајка родена се капе во када.

По нејзината релаксирачка купка зачинета со ароматерапија од мизризливи свеќи, осамна уште една гола фотографија. Или поточно цртеж кој не можете да го разликувате дали е нацртан со рака – а, е, или е фотографија – а, не е!

Имено еден нејзин фан од Лозница, роден уметник по име Александар Илиќ и испрати и подари на пејачката која очигледно му се допаѓа, нејзин акт, нацртан со молив.

Теодора гола до половина, нацртана со рака, како да е пресликана, па постирана од фотографија!

Цртеж кој е слика и прилика на оригиналот. Ем голо, ем еротски зачинето, ем уметнички префинето!

Дело што и самата пејачка ја остави без зборови! Затоа истото и си го врами, па го закачи на ѕидот!