Радио Милева

Теа Трајковска откри која е најлудата работа која ја направила за некое момче

Теа Трајковска откри која е најлудата работа која ја направила за некое момче
фото: Инстаграм/теа трајковска

Јавните личности изминатиот период не само што имаат време да ги прават работите за кои претходно можеби немале доволно време, туку имаат и време да се дружат со своите фанови, следбеници на социјалните мрежи.

Така тие времето во изолација го користат да се приклучат на социјалните мрежи и да се дружат со оние кои ги следаат.

Некои разговараат со фановите, некои споделуваат спомени, трети држат оналајн концерти и слично.

Македонската пејачка Теа Трајковска деновиве се приклучи на „Инстаграм“ и на нејзините следбеници им одговараше на разни прашања како од професионален така и од приватен план.

Дали би живеала во друга држава и каде?

  • Појма неам каде ќе ме однесе животот, иако засега немам такви планови, можеби некогаш“.

фото: инстаграм/театрајковска

Дали ќе има враќање на концерти и настапи и ноќен живот наскоро?

  • Никој не зборува на темава и на никој од моите колеги не му е јасно кога ќе можеме да се вратиме на работа и кога ќе има услови да се реализира културно забавна дешавка. Се надевам дека некој од надлежните ќе се сети на нас и ќе може да се организира функционирање и работење согласно мерките кои се предложуваат.

фото: Инстаграм/теа трајковска

На прашањето кога свадба, Трајковска вели:

  • Поблиску сум во моментов до пеење по свадби отколку до правење своја.

фото: инстаграм/ теа трајковска

Која е најлудата работа која си ја направила за некое момче?

  • Што воопшто сум дала шанса.

фото: Инстаграм/теа трајковска

Дали веруваш на љубов на прв поглед?

  • Па да речеме да.

фото: инстаграм/ теа трајковска

Останати вести од Радио Милева