Радио Милева

Таткото на Луна Ѓогани влегува во „Задруга 3“, па јасно порача: „Ќе имам с*кс по цел ден, исто како и мојата Луна“

Таткото на Луна Ѓогани влегува во „Задруга 3“, па јасно порача: „Ќе имам с*кс по цел ден, исто како и мојата Луна“
фото: ана паунковиќ

Нова сезона на реалнот шоу “Задруга 3“ започнува од 6ти септември, а учесниците пред влезот поминаа низ лекарски преглед.

Најмногу внимание привлече таткото на победничката на „Задруга 2“ , Луна Џогни, Гаги Џогани кој отрки дека на имотот ќе има секс по цел ден, баш како и неговата наследничка.

„Во реалното шоу влегувам расположен и подготвен за се што ме чека. Не бегам од љубовта ако таму ми се случи. Влегувам со паролата “никогаш не вели никогаш“, а ми е драго што ме подржа и Луна. Таа знае како е внатре, таа се сретна со љубовта и љубовните односи. Ми кажа да бидам таков каков што сум и да е однесувам природно. Ми кажа дека морам да се контролирам  и да не наседнувам на провокации бидејќи  сите се трудат да ги испровоцираат натпреварувачите за да бидат дисквалификувани“ изјави Гаги.

фото: ана паунковиќ

Гаги објасни дека влегувањето во реалното шоу ќе го сфати сериозно, па на останатите учесници им порача дека може да очекуваат борба.

„Влегувам подготвен и знам дека ќе борам така како што знам. Ќе бидам искрен и ќе се трудам да бидем свој за да може публиката да ме запознае на свој начин. Секако, очекувајте сешто“ изјави Гаги.