Радио Милева
никогаш не е доцна...

Таткото на Александра Суботиќ и мајка и на Мина Врбашки започнаа врска па се појавија на ТВ емисија: „Влегуваат во Задруга 2“? (ФОТО)

Таткото на Александра Суботиќ и мајка и на Мина Врбашки започнаа врска па се појавија на ТВ емисија: „Влегуваат во Задруга 2“? (ФОТО)

Караѓорѓе Суботиќ и Ивана Врбашки гостуваа во емисија посветена  на реалното шоу  “Задруга2”, а по тој повод открија и многу детали од  неодамна започнатата љубовна романса.
Таткото на  Александра Суботиќ и мајката Мина Врбашки ги коментираа своите деца во “Задруга2”, но и нивната врска, па веднаш почнаа да се шират гласини дека и тие ќе станат дел од „Задруга2“.

„Оваа љубов не е лажна, тоа се вистински емоции и ништо не е лага“ – истакнаа на почетокот на разговорот, негирајќи ги приказните дека нивниот однос е чист маркетинг.
Се сретнавме тука, се запознавме и љубовта се роди. Ја гледаме “Задруга” заради децата, но најмалку зборуваме за тоа“ – рекоа, по што Караѓорѓе направи лапсус, па Суботиќ во еден момент,  рече:

„Моите емоции кон Мина се искрени“ -на што Ивана Врбашки се изнасмеа.

„Јас не сум Мина, секогаш ме мешаш со ќерка ми“  – му  дофрли таа.

Караѓорѓе и Ивана исто така и  на социјалните мрежи објавија дека се во врска и постираа заедничка фотографија како се бакнуваат.