Радио Милева

Татјана Стојановска го откри рецептот за својата убавина и призна дали била на пластична операција

Татјана Стојановска го откри рецептот за својата убавина и призна дали била на пластична операција

ТВ презентерката Татјана Стојановска со години важи за една од најубавите, најуспешните телевизиски лица.

Татјана е со години пред екраните и камерите и секогаш може да ја видиме средена, со шминка и во изданија прилагодени за нејзината професија.

За „Убавина и здравје“, Стојановска го откри својот рецепет за убавина и како се грижи за својата кожа.

 

View this post on Instagram

 

#newsstudio

A post shared by Tatjana Stojanovska (@tatjana.stojanovska) on

 

View this post on Instagram

 

Inovativen forum za voveduvanje medicinski inovativni tehnologii vo R.Makedonija

A post shared by Tatjana Stojanovska (@tatjana.stojanovska) on

Отсекогаш сум водела сметка за изгледот и сум го негувала лицето. Со оглед на фактот што долги години работам во телевизија, а моето лице е подложено секој ден на тешка шминка, редовно го чистам и правам пилинзи, користам креми и препратати на природна база и редовно одам на козметички третмани. Сега за сега не сум направила ниту една естетска корекција, третирам природен изглед, но тоа не значи дека имам нешто против пластичните операции“, вели презентерката.

Ако го разгледате нејзиниот „Инстаграм“ ќе забележите дека Татјана секогаш изгледа модерно, урбано, дамски.

 

View this post on Instagram

 

#studiokadora

A post shared by Tatjana Stojanovska (@tatjana.stojanovska) on

 

 

View this post on Instagram

 

#maturantka #25godini

A post shared by Tatjana Stojanovska (@tatjana.stojanovska) on

Стојановска стана заштитно лице на еден бренд за женски крзнени бунди.

За потсетување, Татјана пред да биде презентерка беше модел и победи на изборот за убавина во 1992 година.