Радио Милева

Taтјана Лазаревска ја покажа мајка си, па и посвети емотивна порака на социјалните мрежи

Taтјана Лазаревска ја покажа мајка си, па и посвети емотивна порака на социјалните мрежи

Македонската фолкерка Татјана Лазаревска знае да ужива со полна пареа.

Иако не живее во Македонија, таа често е активна на социјалните мрежи, па нејзините пријатели, следебеници, фанови ги известува за своите активности, како од приватен така и професионален план.

фото; фејсбук

Кога станува збор за приватноста, Лазаревска нема тајни, па често знае да се пофали со некоја семејна фотографија со нејзиниот сопруг и синот.

Неодамна објави фотографија со сопругот и нејзината мајка, а во описот напиша: „Добитна комбинација за провод“.

фото: фејсбук

По оваа објава следуваше и нова каде што Лазаревска го пие кафето со нејзината мајка Снежана Лазаревска, а во описот напиша: „Бог не може да биде насекаде, па затоа ја создал мајката“,

фото: фејсбук

Веруваме дека Татјана и нејзината мајка со вкусното кафе си направел и убав муабет, како мајка – ќерка.