Радио Милева

Тања Савиќ ги откри најболните моменти од бракот: „Сакав да кренам раце од сè“

Тања Савиќ ги откри најболните моменти од бракот: „Сакав да кренам раце од сè“
Foto: E-Stock

Пејачката Тања Савиќ ја отвори душата за јавноста и ги откри најболните моменти од својот брак.

Имено, таа била убедена дека бракот со Душан ќе се распадне и мислела да крене раце од се, но нејзиниот сопруг успеал да ја спаси нивната заедница.

-Доаѓаат моменти кога мислите дека сте беспомошни и дека не можете да решите некои работи кои ви се случиле. Најголем проблем е што во детството сите сме слушале за бајки за принцови, без проблеми, а тогаш вашиот живот ви демантира. Фала му на Бога што Душан беше прибран. Кога видов како се бори за да успееме, тоа ми даде сила и јас да го направам истото, објаснува Тања.