Радио Милева
Секој со својот избор

„Така е кога е млад, богат и разгален“: Папараците ги уловија Дара Бубамара и помладото момче на аеродром, а од глетката јасно е дека на љубовџијата му фали искуство и воспитание (видео)

„Така е кога е млад, богат и разгален“: Папараците ги уловија Дара Бубамара и помладото момче на аеродром, а од глетката јасно е дека на љубовџијата му фали искуство и воспитание (видео)
фото:папарацо лов/принтскрин/јутјуб

Фолк-пејачката Дара Бубамара веќе неколку месеци ужива во љубовта со Тони, кој е помлад за две децении.

Тие првпат беа „уловени“ фатени заедно од камерите „ Папарацо лов“ на јавно место, поточно на аеродромот, кога се вратија од последното во низата егзотични патувања.

Она што е интересно е тоа што младиот фраер не се покажа како џенталмен, па ја остави својата дама да го влече големиот куфер.

фото:папарацо лов/принтскрин/јутјуб

Возачот на пејачката дошол да ги земе и и помогнал со нејзиниот багаж, а потоа тие го ноставиле Тони пред неговата зграда и го продолжиле патот кон Нови Сад.

Очигледно на малиот љубовџија му фали искуство и воспитание.

Останати вести од Радио Милева