Радио Милева

Таа најмногу се радува на новиoт член на семејството: Прва заедничка фотографија на Хана и Дарен (фото)

Таа најмногу се радува на новиoт член на семејството: Прва заедничка фотографија на Хана и Дарен (фото)

Пред самиот праг на Нова година, македонската пејачката доби најубав подарок

Имено, Тамара Тодевска  пред неколку дена на свет го донесе синот Дарен.

Бидејќи е активна на социјалните мрежи, веднаш по породувањето, Тодевска на социјалните мржеи ја сподели својата радост дека во своите прегратки го држи синот.

Ни тато, сопругот на пејачката не изостана со веселбата и радувањето за новиот член на семејството.

Дефинитивно најмногу на Дарен се радува неговата сестричка Хана. Малото девојче ја посети мама во болница, па во таа прилика го зема братчето во раце и го прегрна, секако со помош на мама.

Од друга страна пак, Тамара и Александар добија и специјална вечера од болницата каде се породи пејачката

.

Сите овие моменти Тодевска ги овековечи со неколку фотографии на „Инстаграм стори“.

Веруваме дека Хана едвај чека братчето да си дојде дома, па да може да го чува.