Радио Милева

Свршеницата и синот на Дарко Лазиќ излегоа од болница, а пејачот се пофали со еден детаљ посветен на Алексиј

Свршеницата и синот на Дарко Лазиќ излегоа од болница, а пејачот се пофали со еден детаљ посветен на Алексиј

Сврешницата на Дарко Лазиќ се породи на 24 јуни и на свет го донесе синот Алексиј.

Иако, Марина и Алексиј вчера требаше да излезат од болница, поради епидемија која владее во болницата тие беа задрежени до денес.

Денес, Дарко ги зема од породилиште неговата свршеница и наследникот. Тој со насмевка на лицето излезе од болницата во рацете носејќи носилка во која спиеше Алексиј.

Марина изгледа одлично и витко иако се породи пред пет дена.

Дарко пред болницата ја покажа новата тетоважа  посветена на синот.

фото: немања јовановиќ

Останати вести од Радио Милева