Радио Милева
по ќерка и, набрзина и таа...

Сузана Манчиќ го напушти сопругот: Се венчаа пред една година, а сега е пред развод? (ФОТО)

Сузана Манчиќ го напушти сопругот: Се венчаа пред една година, а сега е пред развод? (ФОТО)

Сузана Манчиќ со години имаше вонбрачна врска со грчкиот бизнисмен Симеон Оцомокос, сè до минатата година, кога конечно застанаа на „лудиот камен“.

Сега некогашната лото девојка и ТВ водителка се појави во една емисија во која и беше дадена тешката задача да ја повика својата најдобра пријателка, на која и кажува дека одлучила да го напушти грчкиот банкар.

„Го оставив затоа што тој не е во ред! Знаеш ли, тој не чини. Ќе ти раскажам …“, и рекла Манчиќ на прјателката за да ја изврши задачата правилно, што ги натерало сите во студиото да се смеат.

Дека  во нивната врска постојат одредени проблеми, призна и самата Сузана, која во едно интервју уште пред да се венчаат се присети на периодот кога мислела дека нејзиниот седум години постариот избраник и е неверен.

„Никој не ми се допаданал толку за да го мамам Симеон. Но, еднаш се посомневав дека тој мене ме мами“, искрено призна Манчиќ, а потоа ја образложи целата ситуација.

„Тогаш најотворено го прашав дали има паралелна врска? Само што не падна од столица. Инаку не сум љубоморна ниту посесивна. Мислам дека луѓето можат да го организираат животот според довербата и логичниот след на вредности: дали некој навистина ти треба, дали ти е убаво со него или не“, заклучи Сузана.

Останати вести од Радио Милева