Радио Милева
меѓу рацете и нозете...

Сузана Гавазова сакаше да се пофали со новите нокти, па покажувајќи ги, несакајќи покажа и нешто друго (ФОТО)

Сузана Гавазова сакаше да се пофали со новите нокти, па покажувајќи ги, несакајќи покажа и нешто друго (ФОТО)

Струмичката фолкерка е оддамна позната и посвојот добар глас, а особено по кршниот стас.

Дека Гавазова има рамна снага, долги нозе, бујни атрибути и однапред и одзади, знаат сите, па Сузето затоа и не треба многу да се докажува. Ама, бидејќи естрадата бара постојано да си нов, поинаков, поразличен… за да биде поинтересна, атрактивната фолкерка добро знае дека мора постојано да се покажува.

Затоа и обилно ги користи социјалните мрежи и своите профили на нив, на кои речиси катаден Сузето пласира нешто ново. Така овој пат пејачката реши да се пофали со новите нокти, па уште додека не беше го напуштила пманикирот – педикирот, реши да ги кадроса прстите на рацете. Совршено уредени, лакирани во боја која таа ја избрала, Гавазоваги испружи рацете за да се пофали, арно ама…

Кој да ти ја гледа во раце кога има така убави, разголени нозе во кадарот. Мазни, депелирина, па уште онака испружени, додека трае третманот на петите, прстите и стопалата, кадарот ги разбуди фетишот и волшебната игра на сетилата.

Уште кога меѓу нив ѕирнаа бордо гаќичките на пејачката, нема вистински маж што не помисли на „мачката“.

 

А струмичката пејачка е навистина добра „мачка“… И кога пее и кога се маникира, педикира и лакира…. На секоја слика, Гавазова едноставно блика… од сексапил!