Радио Милева
„карање“ за смирување

Судницата се тресела од сексот, а жешката акција траела со часови (ВИДЕО)

Судницата се тресела од сексот, а жешката акција траела со часови (ВИДЕО)

Во „Задруга2“ ништо ново –  кавги и нови смирувања.  А  најдобро се смируваат духовите, ако ги разбрануваш страстите. Очигледно, Лазар Јеремиќ и Наташа – Москва тоа најдобро го знаат па го применија во пракса. Беа целосно страсни и предадени еден на друг уживаа со часови на споените клупи далеку од очите на останатите… Но не и од објективите на камерите, на кои  подзаборавија понесени од виорот на страста.


Помирувањето меѓу нив падна, а со тоа и си надоместија сè што пропуштиле во деновите кога беа скарани. „Карање“ падна и при помирувањето… и тоа по српски!
„Ми недостасуваше“ – и рече Лазар на Наташа, а потоа се фати за работа, па обајцата почнаа да разменуваат нежности во судницата.

Ги споија клупите и од нив направија кревет, па се чинеше дека двојката е „ненасититна“.  Се слушаа воздишки и шепоти, а нивната жешка акција во шоуто траеше со часови.

Погледнете го ова во видеото.