Радио Милева

Стјепан Хаусер: „Ова е единствена жена која ме сака безусловно“

Стјепан Хаусер: „Ова е единствена жена која ме сака безусловно“
фото: стори.хр/архива

Иако по раскинувањето со Јелена Розга во 2017 година, Стјепан Хаусер се дружеше со многу жени, тој сепак има најмногу простор во срцето за неговата мајка Марија.

Иако не и е првпат да и посвети емотивен пост на социјалните мрежи, тој секогаш избира трогателен опис.

„Ова е единствената жена која ме сака безусловно“, напиша тој покрај нивната фотографија.

„Вие сте убава, можете  да се види колку се сакате“, „мајчинската љубов е нешто посебно, нешто што не може да се замени“, „браво, Стјепан“, се само некои од коментарите.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Останати вести од Радио Милева