Радио Милева

Стигнаа резултатите за корона тест на Богдана Ражнатовиќ и бебето како и оние на смејството Родиќ

Стигнаа резултатите за корона тест на Богдана Ражнатовиќ и бебето како и оние на смејството Родиќ
фото:принтскрин/инстаграм

Цеца Ражнатовиќ е позитивна за коронавирус, како и нејзиниот син Вељко, додека Анастасија Ражнатовиќ е негативна и на двата теста и не е заразена со коронавирус.

Целото семејство Ражнатовиќ беше тестирано затоа што за време на прославата што ја организираа по повод раѓањето на синот на Вељко, Жељко, тие беа во контакт со луѓе кои се позитивни на вирусот.

Богдана и бебето, како и целото семејство Родиќ, биле тестирани за коронавирус.

„Само што ги добивме резултатите и му благодариме на Бога, тие се негативни! Сите сме негативни! Вклучувајќи го и Богдан и бебето и сите сме добри“, рече Даниела, мајката на Богдана.

Останати вести од Радио Милева