Радио Милева

Стигна до крајот на бременоста: Најнова фотографија од Бурак и Фахрие како излегуваат од болница (фото)

Стигна до крајот на бременоста: Најнова фотографија од Бурак и Фахрие како излегуваат од болница (фото)
фото:инсатграм

Пред неколку недели турската актерка Фахрие Евџан и сопруга на актерот Бурак Озчивит, беше хоспитализирана поради влошена здравствена состојба во бременоста.

Тогаш, нејзиниот сопруг изјави дека Фахрие е добро и дека наскоро ќе излезе од болница, а дека се работи само за настинка.

Турските медиуми ги следат во чекор, а сега ги зачекаа како излегуваат од блоницата држејќи се за рака.

фото:турскиглумци/инсатграм

Очигледно е дека Фахрие брои ситно до породувањето, а нејзиниот труднички стомак сега е најголем.

фото:турскиглумци,инсатграм

Наскоро очекуваме да се појави и веста дека познатите турски актери го добиле својот прв син, а неодамна од медиумите им беа понудени неколку милиони за да добијат ексклузива да го покажат лицето на бебето.