Радио Милева

Стефан Живојиновиќ откри на кого личи синот на Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ

Стефан Живојиновиќ откри на кого личи синот на Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ

Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ на почетокот на март станаа родители на нивниот прв син, Александар.

Како што вели братот на Филип, Стефан Живојиновиќ , бебето на тазе родителите е многу мирно и  немаат никакви проблеми.

Како што вели кога и да бил на гости, малиот Александар спиел.

„Расте од ден на ден. Александра и Филип уживаат во улогата на мајка и татко, па кога имам прилика ги посетувам. Некоја нова љубов и енергија влезе во нашето семејство“ вели тој, па откри на кого личи малиот Александар.

фото: соња спасиќ

„На почетокот беше тешко да се препознае, но во очите личи на Филип“ вели Стефан и додава:

„Не забележав некоја промена, можеби се промениле, можеби не. Мислам дека сите родители по некое време ќе ја почувствуваат улогата на родител. Јас кога и да бев тој спиеше, што значи дека е многу мирен“ вели младиот пејач.

Останати вести од Радио Милева