Радио Милева

Стефан ги разоткри: Брена и Боба разменуваат нежности на Бора Бора (фото)

Стефан ги разоткри: Брена и Боба разменуваат нежности на Бора Бора (фото)

Веднаш по Нова година, Лепа Брена заедно со синовите и сопругот замина на заслужен одмор. Иако во претходните години посетуваа само еднадестинација, тие овој пат посетија неколку држави и градови каде не биле досега.

А освен приватно, Брена и Стефан има и професионален ангажман.

По турнејата во Австралија, Лепа Брена заедно со семејството замина на островот Бора Бора каде што ужива максимално.

Семејството Живојиновиќ на социјалните мрежи често знае да сподели фотографии од нивното патување.

Така тој објави фотографија на која Виктор и Боба возат велосипед.

Меѓутоа, Стефан објави и фотка на која Брена и Боба разменуваат нежности во вода.

Останати вести од Радио Милева