Радио Милева

Стави крај на шпекулациите: Aна Севиќ прoговори за новото момче!

Стави крај на шпекулациите: Aна Севиќ прoговори за новото момче!

Ана Севиќ на почетокот на годината се разведе од нејзиниот сопруг, пејачот Дарко Лазиќ. Отогаш, во меидумите често се пласираат информации дека Дарко се вратил на својата бивша девојка, а Ана дека има ново момче.

Последните неколку дена српските портали објавува дека Ана ја виделе во ноќен клуб со Даниел Недељковиќ, па започнаа шпекулациите дека тие се во врска.

Меѓутоа, за Гламур, Ана изјави дека не е во нова врска и дека е слободна.

„Ние  смееме на тоа. Луѓето кои ме сакаат, знаат каква сум. Се тоа не е вистина. Мислам дека многу е смешно што секое машко кое ќе ти се приближи ти е момче“, вели Ана.