Радио Милева
Што ќе и се гаќички?!

Старлетата во студиото покажа се’: Станија на новогодишното снимање дојде гола! (ФОТО)

Старлетата во студиото покажа се’: Станија на новогодишното снимање дојде гола! (ФОТО)

Станија Добројевиќ одлучи на сите да им даде до знаење  дека се вратила од САД во Србија, па затоа уште на првото новогодишно снимање се појавила без долна облека!

Во речиси ист  фустан  како и претходната година (кога исто така, сите со причина ја  гледаа од половината надолу), Станија повторно покажа повеќе отколку што треба.

Всушност, многу повеќе и од тоа,  па острото око на папараците успеа да ја улови во поза, во која речиси старлетата покажа се!

Најрвин  на сцената, во нејзиниот бел, разигран фустан таа ги привлече погледите на нејзините колешки, кои ја гледаа попреку.

Додека фустанот се ширеше, додека таа играше, на старлетата „око не и трепна“  што објективите ја сликаа во нејзиниото голо меѓуножје на сцената.

На Станија, очигледно, медиумите толку многу  и недостигаа, што дури и се гордееше што позира …

…заборавајќи  да обрне внимание на нејзините откриени интимни делови, кои, на крајот, камерите и фотобјективите ги документираа!