Радио Милева
Таа се буди

Старлетата – расцветана: Жешко е, не се спие, па Станија стана ова утро рано да се… замие! (ФОТО)

Старлетата – расцветана: Жешко е, не се спие, па Станија стана ова утро рано да се… замие! (ФОТО)

Иако календарски летото се’ уште не почнало, жештините полека веќе го земаат својот замав. Метеоролозите велат дека ова ќе биде навистина долго топло лето, а кога е топло, тешко се спие…

Затаоа Станија се разбуди ова утро рано, па реши малку да се протегне и тркала по креветот пред да стане…

Превртувајќи се така низ постелата, Станија го турнала чаршафчето на подот, па првите сончеви зраци кои полека се пробиваат низ прозорецот, нежно ја погалија по најиспакнатиот дел од телото… Толку нежно, чиниш и цветчињата на тангата од тоа и расцеветале…

Старлетата добро знае дека хигиената е половина здравје, па затоа откако најпрвин се ослободи од цветчињата, заврши во бањата, каде ја поткрена пижамата, па седна на студениот мермер од џакузито, за да си го разлади и замие… телото и да направи уште едно смело селфи!

Обврските не чекаат па топло или не, Станија седна во авомобилот каде го пиеше првото утринско кафе…

Жешко „кафе за по пат“ и жешко селфи на деколтето… за почеток на ова жешко лето!