Радио Милева
нова тура авантура

Станија покажа како изгледа нејзината ноќна рунда (ФОТО)

Станија покажа како изгледа нејзината ноќна рунда (ФОТО)

Српската старлета Станија Добројевиќ на време сфатила дека еднаш се живее, па затоа секој момент од денот, а Бога ми и ноќата ги користи рационално.

Утринско будење, а пред да стане, мала проверка в кревет, дали е се во ред со задните…

…а пред да излезе и со предните атрибути, по бурната ноќ!

Откако ќе утврди дека се’ е на свое место, следува одржување на истите во топ форма.

А по тренингот,  плишаното другарче во гепек…

…воланот цврсто в раце и правец на разубавување.

Штом козметичкиот третман ќе го приведе кон крај, старлетата е подготвена она што следува во втората половина од денот.

Нова тура авантура или што би рекле Станија е за секунда подготвена за најзината ноќна рунда.