Радио Милева
убавината на порокот

Станија мами со најжешкото од себе од Мајами: Овој пат старлетата буквално покажа, ама баш се’ (18+ ФОТО+ВИДЕО)

Станија мами со најжешкото од себе од Мајами: Овој пат старлетата буквално покажа, ама баш се’ (18+ ФОТО+ВИДЕО)

Станија одново шокира од Мајами. Нејзиниот црвен едноделен костим за капење едвај да го покрива она што старлетата бесрамно јавно го нуди. Телесен раскош, секси пози, еротска дразба за сите сетила…!

Овој пат Станија покажа ма баш се’. Однапред, гигантските силиконски гради  кипат излегувајќи од обете страни на костимот преку кој како рогчиња и штрчат набрекнатите брадавици.

Одзади, минијатурното како конец тенко крпче на тангата, длабоко врежано во огромната бујна задница, на врз која и најмалиот фрлен поглед ги зоврива страстите.

Малку недостасува мечтите и фантазијата да отидат предалеку, откако ќе го видите она што старлетата како на тацна го нуди, седната на огромната топка за пилатес со широко раширени нозе…

А, меѓу нив, мазните препони и црвеното крпче од костимот на средина, кое едвај ја покрива набрекнатата испакнатина – венериниот брег на старлетата.

И тоа само врвот на брегот, кој го наговестува влезот во оазата на задоволството што го нуди примамливиот поглед!

За крај, убавицата подгови мал подарок за своите обожаватели и нивните слатки мечти. Мини видео, а во него „Best of… Станија“, во кое старлетата мами, со најжешкото од престојот во Мајами!