Радио Милева
задруга 2

Станија и Марко конечно признаа дека се во љубов, па тоа и го докажаа на троседот (ВИДЕО)

Станија и Марко конечно признаа дека се во љубов, па тоа и го докажаа на троседот (ВИДЕО)

Станија Доброевиќ и Марко Марковиќ повеќе не ја кријат нивната врска во реалното шоу „Задруга 2“. Тоа и го докажаа преку размена на нежности пред камерите и другите учесници во шоуто.

Тие двајца се опуштија на троседот откако заврши шоуто “Неделен претрес со Милан Милошевиќ”, во кое тие признаа дека започнале љубовна врска.

Иако Станија се двоумеше кога Марко сакаше да ја бакне, за цело време лежеше врз  Марко и се чинеше дека воопшто не и се станува оттаму.

Како сето тоа изгледаше, погледнете на снимката:

Останати вести од Радио Милева